Hvad betyder lmao. Forkortelse lmao 2019-03-04

Hvad betyder lmao Rating: 4,9/10 1925 reviews

Thicc

hvad betyder lmao

Forkortelse lmao Forkortelser på nettet. Hvis I skriver de forkortelser I kender, laver jeg en bette oversigt i dette indlæg. Noob er ofte ment nedladende, hvorimod Newb bliver brugt om en person der er ny til et område men er villig til at lære og blive bedre. . Vidste du, at mere end én betydning? Hvis man har med umådeligt dumme personer at gøre.

Next

Hvad betyder LMAO på SMS

hvad betyder lmao

Nu kan jeg måske gebærde mig lidt bedre på nette. Leetspeak virker ved at erstatte bogstaver med tal eller forskellige bogstaver, der ligner i udseende. I blev newbie brugt blandt tropper i , om nye. Hvad betyder dette udtryk betyder? En liste af Ofte Stillede Spørgsmål med tilhørende svar. Det er jo et helt nyt sprog! Newbie derimod, betyder nybegynder på pænt dansk, noob er blevet set som værende et slang for newbie, hvilket egentlig er ukorrekt. Hvad betyder lmao Hvad betyder det? I computerverdenen er en newbie en der altid lærer noget, altid stiller spørgsmål og altid er modtagelig for viden hvorimod en noob tror han ved alt og derfor ikke behøves at tilegne sig ny viden da han i forvejen tror han ved alt der er værd at vide.

Next

Hvad betyder FYI?

hvad betyder lmao

Fordi internettet er næsten et helt andet ordforråd fra det virkelige liv, kan det være frustrerende for n00bs. For hver forkortelse er der sat den fulde betydning ind og nogle steder er forkortelserne uddybet. Sørg for at vise dem her for at se nogle af disse alternative betydninger! Mens leetspeak gjorde vinde popularitet, men stadig ikke en stor del af de sociale netværkssider som Facebook. Noob, Newbie, Newb, N00b, Nood eller N00d forkortet nb er et for en nybegynder, eller en person der er uerfaren til et job eller en aktivitet. Mens nogle af dem kan være utroligt sjovt, skal du sikre dig, at dine venner ved, hvad de betyder. Bruges også i betydningen veninde. Uhøflig opfordring til at læse dokumentation inden man spørger online.

Next

Σαλτσα για μακαρονια με γαλα

hvad betyder lmao

Uhøflig opfordring til at læse dokumentation inden man spørger online. Haha, ja jeg kender det godt, og synes bare det er lidt sjovt. Hvor mange er bekendt med den betegnelse for nogen kvinder? Uhøflig opfordring til at læse dokumentation inden man spørger online. Forfatter Emne: Ordbog for forkortelser Læst 41953 gange absalonsen Jeg syntes det er på tide, vi får en 'ordbog', hvor alle de forkortelser vi bruger i forummet kommer op. Mange siger eller tekst dette akronym, når de finder noget særligt morsomt. På et eller andet tidspunkt, har du sikkert set denne slang ord af internettet.

Next

Hvad betyder

hvad betyder lmao

For hver ord eller forkortelse er der sat den fulde betydning ind og nogle steder er der længere uddybninger og links til andre sites. På grund af dette, mange mennesker er ikke klar eller ikke bruger alternative betydninger. Mens dette tema har et stort antal populære anvendelser, der oftest bruges til at fortælle en person, at noget er sjovt. On November 21st, Internet blogger and music critic uploaded a video of himself making a smoothie, gaining over 50,000 views in the following months. Leetspeak blevet populær og er ikke længere kun bruges af hackere. Min kæreste må gerne kalde mig hans kran eller kælling for den sags skyld.


Next

Hvad er meningen med lol, omg, lmao, wtf, THX, ty, ROFL, BRB, AFK, NP og andre ord af chat; Nogle nyttige anbefalinger til dig

hvad betyder lmao

Vi bruger det med jævne mellemrum i min omgangskreds. En liste af Ofte Stillede Spørgsmål med tilhørende svar. Vi har samlet en lang række danske ord, fremmedord og forkortelser, som du kunne få brug for at kende. Det bruges mest af online spillere, programmører de fleste hackere er programmører , forum plakater og hackere. For eksempel har mange ord kommer fra Netspeak spillere og dem, der bruger Instant Messenger. Må jeg lige lægge et par ekstra ind?? Så længe det gøres med et glimt i øjet.

Next

Forkortelse lmao

hvad betyder lmao

Online, the earliest known mention of the word can be found on an Angelfire-hosted webpage dedicated to more than a dozen of artists of that era and created on November 4th, 2004. På denne måde vil du vide mere om, hvad der vil lmao! Ordbogen med betydninger vokser løbende, nå vi støder på nye ord. Bruges også i betydningen veninde. Det er faktisk meget simpelt! Det lyder i mine ører som om hun er lidt emsig. Jeg har indtrykket at fyre bruger det om kvinder som de ikke på nogen måder finder attraktive. Spread Over the course of the next decade, the slang term continued to gain traction in American pop culture and online hip hop communities as recording artists began incorporating the term into the lyrics and titles of their songs, not to mention its usage in the comments section of.

Next

Betydningen af ​​LMAO i tekstbeskeder; Alternative betydninger: Hvad betyder forkortelsen LMAO til?; Netspeak vs leetspeak; Læs mere Netspeak!

hvad betyder lmao

En liste af Ofte Stillede Spørgsmål med tilhørende svar. Et stort antal mennesker på websteder som Facebook, MySpace, bruger Twitter disse vilkår, men mange af disse ord har været i brug, før disse hjemmesider overhovedet eksisterede. Netspeak er også relateret til det, der kaldes leetspeak, et sprog er udviklet af hackere, der tillod dem at slippe forbi email filtre. Det er også nogle gange kaldet chatspeak. Ordet kan have nedsættende betydninger, men er også brugt i andre sammenhæng. Da du har gjort her, er du formentlig undrende, hvad det betyder.

Next