Härkä ja neitsyt. Härkä (tähdistö) 2019-01-18

Härkä ja neitsyt Rating: 5,8/10 1899 reviews

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus

härkä ja neitsyt

Hän tiesi kaikesta kaiken, aina oli oikeassa omasta mielestään, valehteli niin paljon, ettei täysjärkinen pysty tajuamaan hänen valehteluhimoaan ym. Yllättikö hän sinut miellyttävällä, asiallisella ja juuri sinulle sopivalla käytöksellään? Hän on tuo riidoissa esille kovat faktat ja saa kalat kyyneliin. Mutta mikäli Rapu saa tunne-elämänsä tasapainoon, hän on romanttinen, lämmin, rakastava, sympaattinen, suojeleva ja hyvällä mielikuvituksella varustettu ihminen. Molemmat ovat materialisteja, jotka nauttivat ylellisyydestä ja elämän pienistä mukavuuksista. Lopulta pysähtyneisyyden ja paikallaanolemisen hintana on vääristyneet arvot.

Next

Astrologi Tuija Uusitalo

härkä ja neitsyt

Kumppaniksi: Kaksoset on hyväsydäminen ja vanhanaikainen merkki, joka herättää leijonassa tunnetta siitä, että tämä on rakastettu sellaisenaan. Härkä-Neitsyt Tämä maanläheinen liitto on kuin taivaassa tehty. Data kertoo parhaan kumppanin olevan Kalat. Parisuhteessa he osoittavat suurta kiinnostusta toista kohtaan ja he yrittävät saada selville kaikki heidän salaisuutensa, mutta he eivät tee tätä pelkästä mielenkiinnosta. Eikö ole melko tyhmää ajatella ihmisten yhteensopivuutta pelkästään syntymäaikojen perusteella? Kalat + Kalat Tämä yhdistelmä voi päätyä kahdella tavalla: joko heistä tulee upein pari ikinä tai he hajottavat toisensa sirpaleiksi. Viehtymys luksukseen voi poikia myös Leijonalle ammatin. Härän perusterveys on hyvä, mutta hänen taipumuksensa nautiskelevaan velttoiluun ja mässäilyyn vaarantavat hänen terveyttään.


Next

swiftsetup.com

härkä ja neitsyt

Hän haluaa säilyttää harrastuksensa myös lasten syntymän jälkeen ja hänen ne ovat yleensä hyödyllisiä. Oinas sopii hyvin myös urheilun pariin ja yrittäjäksi tai muuhun suhteellisen itsenäiseen työhön. Tällä suhteella ei siis ole kovin hyvät edellytykset toimia. Oinas-Härkä Merkit tuntevat voimakasta vetoa toisiinsa, ja näiden väliset erot tuntuvat täydentävän toisiaan loistavasti. Suhteella on yhtä suuret mahdollisuudet epäonnistua kuin onnistua. Skorpionilla ja ravulla on erinomaiset onnistumisen mahdollisuudet.

Next

swiftsetup.com

härkä ja neitsyt

Terveys Härän merkki liittyy kaulaan ja äänielimiin ja he ovat siksi erityisen herkkiä huolille, onnettomuuksille ja sairauksille. Hän on myös varsin levoton ja herkkä kyllästymään niin asioihin kuin ihmisiinkin. Ongelmia kuitenkin saattaa ilmetä heidän samankaltaisuutensa takia. Jos voit välttää joko-tai-tyyppisiä tilanteita, on härkä ystävänä hyvin luotettava ja lojaali. Kauris ja Härkä inspiroivat toisiaan, ja arvostavat toistensa aikaansaapuutta. Eli mikäli hän tulee loukanneeksi jotakuta, todennäköisesti hän tarkoitti jokaista sanomaansa sanaa.

Next

Härkä (tähdistö)

härkä ja neitsyt

Horoskooppien yhteensopivuus nousee usein kysymykseksi, kun halutaan pohtia omaa parisuhdetta tai kun etsitään itselle. Neitsyt sopeutuu paremmin maanläheisten merkkien pariksi. Kaunis kaulakoru on myös mainio lahjavalinta, sillä härkä hallitsee kaulaa. Jotta liitto onnistuisi, ravun on hyväksyttävä kauriin kunnianhimo ja kauriin siedettävä ravun pahantuulisuutta. Kumppaniltaan jousimies kaipaa yllätyksiä ja hauskuutta. Tilastot kertovat, että kauriille paras kumppani on leijona. Näiden kahden yhteinen tulevaisuus näyttää valoisalta.

Next

Eri merkkien yhteensopivuus asteikolla 1

härkä ja neitsyt

Sinun olisi hyvä oppia kertomaan tunteensa ja kuvitelmansa kumppanillesi, vaikka se tuntuukin sinusta vaikealta. He ennemminkin puhuvat siitä kuin nukkuvat yön yli. Neitsyt-Skorpioni Skorpioni ja neitsyt ovat varsin omalaatuinen pariskunta. Kaksoset-Kalat Tämä suhde on suurella todennäköisyydellä melko monimutkainen. Mustasukkaisuus ja omistushalu voi joillakin niin ikään aiheuttaa ongelmia. Monista heistä voikin tulla iän karttuessa urheilu- tai dieettihulluja, jolloin kokeillaan kaikkea uutta ja ihmeellistä. Toisista merkeistä parhaiten vesimiehelle sopivat kumppaniksi skorpioni, leijona, kalat ja rapu.

Next

Mustasukkainen härkä, yllätyksellinen vesimies...

härkä ja neitsyt

Kaksoset-Leijona He ymmärtävät toisiaan hyvin. Kauriin kanssa sopivat yhteen muut maan elementit, ja sen lisäksi veden elementit. Merkuriuksen hallitsemana merkkinä myös kirjoittaminen sopii Neitsyelle hyvin. Vaikka joskus ehkä rehentelet itsekin, inhoat kuitenkin karkeaa kieltä ja käytöstä. Leijona-Skorpioni Nämä aistilliset merkit elävät jatkuvassa vaarassa tietäen, että veden ja tulen yhdistelmä voi tukahtua millä hetkellä hyvänsä. Ajan mittaan heidän on pidettävä varansa, ettei toinen ala ärsyttää liiaksi. Vesimies auttaa jousimiestä kasvamaan ihmisenä.

Next

Astrologi Tuija Uusitalo

härkä ja neitsyt

Kumpikaan ei silti ole tuhlaavaista sorttia, vaan suuri tilipussi lämmittää sydäntä enemmän kuin runsas määrä krääsää kotinurkissa. Merkkien molemminpuolinen kiintymys voi kuitenkin olla kestävää. Hän antaa kaikkensa parisuhteessa ja toivoo samaa asennetta myös kumppaniltaan. Kypsymätön Rapu saattaa myös olla suhteissaan hyvinkin takertuva ja surra menetettyä rakkautta vuosikymmeniä. . Vaa´an kauneudentaju saa väylän esimerkiksi kampaajan, kosmetologin, pukusuunnittelijan, somistajan, vaatetusneuvojan tai puutarhasuunnittelijan ammateissa. Isän hyväksynnän hakemisesta voi tulla joillekin Kauriille elinikäinen missio.

Next